Recesja.., co do diaska?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Recesja.., co do diaska?
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Parafrazując wspaniałe hasełko Lisa, zapytam: Co z tym forum? Recesja jakowa. Dupnie. Ja rozumiem, wakacje.. Ale od kilku miesięcy nie było tematu w którym bym zasiadł i napisal posta, zastanowił się nad nim 10 minut, naskrobał, poprawił, zedytował, podyskutował. Wchodze tu od pół roku i czytam. Aż mi się postować nie chcę. Rzeźnia masakra padaczka gołoledź twoja mama. Straszliwie. Nie to co bym zrzędził, ale jak checie to jak znajdę czas to podrzucę parę tematów do dyskusji. Albo Wy podrzućcie. I wogóle siema nowi. Cześciuwa. Miło mi Was poznać, ja to jestem taki ktoś, co się już powoli chce uważać za Żywą Legendę, a nią wcale nie jest. A starzy wyjadacze - co tam? co słychać? jak tam? jak się wiedzie? co dobrego? jak po wakacjach? u mnie rzeźnia. a, że hp.org.pl to już wstyd odwiedzać, to nie powiem.. zatęskniło się do starych czasów. i kuźwa bracia mody - nie kasować ino ino. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ojezu!
![]() wiesz co? chyba należysz bardziej do osób pokroju tych, które jak sądzisz stać tylko na założenie tematu ''co stało się w VI tomie'', a nie do tych nielicznych, które tego nie zrobiły... naprawdę ostatnio przyszło tu sporo osób, które mają temu forum więcej do powiedzenia niż Ty. może nie powinnam tak o kimkolwiek mówić i brać takiego gadania zbyt serio, ale jedno odkąd tu weszłam mi się nie zmieniło- szlag mnie trafia kiedy widzę głupotę, w dodatku taką, która przy swojej bezmyślności zarzuca coś innym. amen. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:44 |