Czy Ktoś Z Fanów Hp Czyta Inne Książki?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Ktoś Z Fanów Hp Czyta Inne Książki?
Lotka |
![]() ![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 16.09.2005 ![]() |
Poszukuję ludzi którzy mogli by polecić ciekawe książki związane z magią inne niż HP. Z chęcią bym przeczytała, a i moja mama była by zadowolona, że czytam coś poza HP i ksiązkami o wojnie.
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Goomisia @ 18.09.2005 23:49) Wybierz po kolei: ![]() po zalogowaniu...– panel kontrolny -po lewej w menu „dane osobiste” - edytuj avatar – no i dalej to już proste, po prostu rozejrzyj się po podpowiedziach i gotowe ![]() Dzieki wielkie za pomoc:D . Mam nadzieję, że nie będe sie musiał wstydzic za ten avatar:D . QUOTE(Mroczny Wiatr @ 19.09.2005 11:19) ![]() ![]() ![]() Ja się nie chwale tylko wyrazam swoje zdanie. Wg mnie wcale nie ma sie czym chwalić jesli ktos to czytał. A co do luki to mozna to powidziec o kazdej książce. Mozna miec pretensje do ludzi, którzy w ogóle nie czytali LOTR a wypowiadaja sie ostro. Film to nie wszystko. Nie można porównywac Hp i LOTR poniewaz mimo wszystko sa to dwie różne książki. HP opisuje świat, który jest równoległy do naszego i chcąc nie chcąc ściśle się z nim łączy. Natomiast LOTR jest zupełnie wymyslony, nie ma nic z współczesnego sla autora świata. Ten post był edytowany przez Ronald: 19.09.2005 19:43 -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:19 |