Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

[ Drzewo ] · Standardowy · Linearny+

> Byłem Tu

Sir Momo Mumencjusz Mum
post 19.09.2005 20:33
Post #1 

Iluzjonista

Grupa: Magiczni Forumowicze

Byłem tu w morde jeża ;D Wbiłem się po raz pierwszy od jakiegoś roku i co? I przecie jeszcze jestem moderatorem. Co to kurde za porządki? Nawet hasła do forum moderatorskiego nikt nie zmienił i z pomocą niewielkiego wysiłku umysłowego przypomniałem je sobie (choć szczerze mówiąc nie smakują mi wink2.gif ).

Nie że ja coś, wiadomo, no ale nie ma to tamto. I, żeby nie było - to nie jest temat bez sensu. Niah niah niah

Ten post był edytowany przez Sir Momo Mumencjusz Mum: 19.09.2005 20:34

--------------------
W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.

jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen

To ja ^^
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Closed TopicStart new topicStart Poll
Odpowiedzi
Hagrid
post 19.09.2005 23:07
Post #2 

Historyk Forumowy

Grupa: czysta krew..

Wogóle na naszym forum panuje sielanka, licznik nie jest regulowany od tak mniej wiecej półtora roku, moderatorów niektóych nie było u nas ponad rok, ciagle jeszcze ludzie mają posty z forum LSM i mozna wejść na stare tematy stamtą choc niewiadomo gdzie one są;> Mi tam to nie przeszkadza, byle tylko któegoś dnai nie "okazało sie" ze kończy się miejscee na serwerze i trzeba kasowąc jak popadnie, jeśli tego ryzyka nie ma to nie widże potrzeby rewolucji;D

--------------------
Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Closed TopicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 14.05.2025 22:53