Muzyka Z Powerem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka Z Powerem
Potti |
21.09.2005 19:31
|
Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta |
i niekoniecznie chodzi tutaj o pospolite darcie się i koncerty, na których rozwalane jest wszystko co popadnie. w ogóle niekoniecznie chodzi o rocka, ani w ogóle o coś, co z marszu jest klasyfikowane jako ''mocniejsze brzmienie''.
chodzi po prostu o muzykę, która pobudza Was do działania, której słuchacie, kiedy potrzebujecie sobie np. powiedzieć ''już mi się znudziło pierdzenie w stołek, czas się wziąść do kupy i coś zrobić''. muzykę, która pozytywnie na Was działa. rozśmiesza, z czymś się kojarzy, ma to coś- co czyni ją żywą, ciągle nową, lubianą, choć niekoniecznie taką, którą podałoby się w temacie ''muzyczne perełki''. taką, która jest, którą nawet nie pamiętamy kiedy odkryliśmy, ale wracamy do niej, kiedy potrzebujemy tego kopa. nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi. mam nadzieję, że tak (: -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Ahmed |
21.09.2005 20:07
|
The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna |
Zawsze System Of A Down był zespołem, który całą swą energią i brzmieniem pobudzał mnie do jakiegoś działania. W tej muzyce jest tyle żywiołu, takiej siły...sprawia że mam ochotę ruszyć się z miejsca, nie siedzieć, krzyczeć!!! To dziwne, ale gdyby nie ten temat to nawet nie wiem czy bym był w stanie zwrócić uwagę na taki aspekt muzyki XP
Bardzo motywującą piosenką jest też "Ironic" Alanis i za każdym razem jak ją słyszę to mam ochotę wstać, śpiewać, btw tekst jest absolutnie zajebisty. "beds are burning" zespołu Midnight Oil - piosenka jakby apel, melodia łatwo wpada w ucho, refren i słowa proste, kojarzy mi się zawsze z tańczącymi ludźmi, podnosi tak na duchu. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.11.2024 19:55 |