Recesja.., co do diaska?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Recesja.., co do diaska?
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Parafrazując wspaniałe hasełko Lisa, zapytam: Co z tym forum? Recesja jakowa. Dupnie. Ja rozumiem, wakacje.. Ale od kilku miesięcy nie było tematu w którym bym zasiadł i napisal posta, zastanowił się nad nim 10 minut, naskrobał, poprawił, zedytował, podyskutował. Wchodze tu od pół roku i czytam. Aż mi się postować nie chcę. Rzeźnia masakra padaczka gołoledź twoja mama. Straszliwie. Nie to co bym zrzędził, ale jak checie to jak znajdę czas to podrzucę parę tematów do dyskusji. Albo Wy podrzućcie. I wogóle siema nowi. Cześciuwa. Miło mi Was poznać, ja to jestem taki ktoś, co się już powoli chce uważać za Żywą Legendę, a nią wcale nie jest. A starzy wyjadacze - co tam? co słychać? jak tam? jak się wiedzie? co dobrego? jak po wakacjach? u mnie rzeźnia. a, że hp.org.pl to już wstyd odwiedzać, to nie powiem.. zatęskniło się do starych czasów. i kuźwa bracia mody - nie kasować ino ino. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jasne, że na fioletowym było lepiej.
Nie wiem na czym to polega. Po prostu. Może to ja byłam przezwyczajona do starych ludzi, których w dużej liczbie już nie ma. Po za tym ile można gadać. Jasne, że są tematy bieżące, ale bez przesady, nie znowuż aż tak wiele. PO za tym powstały różne podfora i Galeria i Kultura i to tak wszystko się rozdrobniło. Śmierć nadejdzie wkrótce. A na strone to ja już w ogóle nie wchodze. -------------------- dupa.
|
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chyba wiem co może czuć uczestnik Woodstock (tego oryginalnego, bez Owsa). Kilka lat temu byliśmy bandą fajnych ludzi, których połączyła pewna książka. Ponieważ Potteromania była nowym zjawiskiem, więc czuliśmy się w jakiś sposób gronem "wtajemniczonych". Strona Hołdysa i wczesna Elisa były czymś, wokół czego kręcił się ruch młodych czytelników HP. Piękne czasy. Potem Hołdys padł, więc schroniliśmy się pod Eliską. Zajmowaliśmy się forum. Fioletowa kolorystyka wspaniale pasowała do klimatu (http://www.phpbb.com/styles/forum/index.php?style=211). 13-15 lat. Doskonały wiek, do pisania długich postów. Uwielbialiśmy dowodzić swojej racji, bo wiedzieliśmy wszystko najlepiej.
Zastanawiam się co zdecydowało, że skończyła się ta przygoda. Za długi czas pomiędzy kolejnymi częściami HP? A może nie jesteśmy już tak zżyci z Harrym? Może zajęły nas inne pasje? Może przeszkodziły względy techniczne? Albo brak czasu? Może jesteśmy już na to za starzy? Nie bawimy się w taki głupoty? Może spotkamy się kiedyś - już nie na LSM - tylko przy piwie po wykładach lub na wykwintnej kolacji między pracownikami znanej firmy? Oj tak. Ech. Patos kipi z mojej wypowiedzi, ale tak mi się zebrało, jak przeczytałem, że ktoś jeszcze pamięta Murofa ![]() -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:47 |