Hermiona I Jej Sowa??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hermiona I Jej Sowa??
kostrzew |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 22.09.2005 ![]() |
Mam takie jedno pytanko, moze mi sie tylko cos poprzekrecalo, ale nie przypominam sobie zeby Hermiona posiadala swoja sowe, zazwyczaj korzystala ze szkolnych, raz pozyczyla od Harry'ego.. jak rownierz powszechnie wiadomo jej rodzice to mugole, i z nimi mieszkala..
a wiec pytanie.. w jaki sposob wysylala Ona listy do Harry'ego podczas wakacji? w jego urodziny?! nie wiem czy to przeoczenie Rowlling.. czy moze ja cos przeoczylem jak probowalem odpowiedziec na to pytanie mojej girlfriend.. w kazdym razie teraz kieruje je do Was ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kostrzew |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 22.09.2005 ![]() |
czy dozwolone nie wiem.. w kazdym razie kazdy mial jedno "magiczne" badz czasami, nie, zwierze
i zgadzam sie z pottermanem.. ze to troche absurdalne... widac autorka troche zawalila sprawe ![]() a moze Hermiona telepatycznie przesylala wiadomosc Hedwidze, ze chce napisac do Harry'ego.. albo Śwince czy Erolowi ze musi akurat napisac do Rona! tak to na pewno to! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Magya |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 874 Dołączył: 01.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(kostrzew @ 22.09.2005 18:38) a moze Hermiona telepatycznie przesylala wiadomosc Hedwidze, ze chce napisac do Harry'ego.. albo Śwince czy Erolowi ze musi akurat napisac do Rona! tak to na pewno to! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a świstak siedzi zawija... ![]() -------------------- Motylem jestem.
![]() Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:25 |