Hermiona I Jej Sowa??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hermiona I Jej Sowa??
kostrzew |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 22.09.2005 ![]() |
Mam takie jedno pytanko, moze mi sie tylko cos poprzekrecalo, ale nie przypominam sobie zeby Hermiona posiadala swoja sowe, zazwyczaj korzystala ze szkolnych, raz pozyczyla od Harry'ego.. jak rownierz powszechnie wiadomo jej rodzice to mugole, i z nimi mieszkala..
a wiec pytanie.. w jaki sposob wysylala Ona listy do Harry'ego podczas wakacji? w jego urodziny?! nie wiem czy to przeoczenie Rowlling.. czy moze ja cos przeoczylem jak probowalem odpowiedziec na to pytanie mojej girlfriend.. w kazdym razie teraz kieruje je do Was ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(kostrzew @ 23.09.2005 19:45) boze gosciu... masz regulamin forum to czytaj go uwaznie.. nie obrazaj innych forumowiczow.. to jest forum... zapytalem sie i czekalem na inteligentna odpowiedz.. ciezko dzisiaj taka otrzymac.. a jak piszesz ze nie masz ochoty i bla bla to w ogole nic nie pisz i wszyscy beda zadowoleni... co do tego cytatu.. tak prawda, sa przypadki, ze sam Ja wysylal, ale nie zawsze to robil.. jednego nie moge zrozumiec, czemu zamiast mnie przekonac ze za kazdym razem Hedwiga miala powod zeby leciec po list.. poprzec to czyms, to wolicie mnie atakowac... nie mozna juz normalnie dyskutowac? Po pierwsze to ja Bogiem nie jestem, a Bóg nie jest gościem. Po drugie szczerze mówiąc regulaminu nie czytałem. Po trzecie jezeli powiedzenie, ze jestes inteligentny i powinienes zostac jasnowidzem to jest dla ciebie obraza, to boje się zapytać czym dla ciebie jest powód do zerwania zajomosci. Po czwarte to na forum ma ochote pisac, ale nie musze siedziec przed ksiązkami, żeby specjalnie dla ciebie wyszukiwać cytaty(jakbys sam sobie tego zrobić nie mógł). Po piąte jedyny kto bedzie zadowolony to ty, bo nie bedziesz musiałs ie wysilacna zrozumienie tego co piszę. Po szóste inteligenta odpoiwedz łatwo otrzymac tylko trudno przez niektórych zrozumiec. Po siódme nikt cie nie atakuje tylko ty piszesz cos takiego co w ogóle trudno zrzumiec i dlatego posty skierowane do ciebie są podszyte iritacja. Po ósme mozna normalnie dyskutowac. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:04 |