Hermiona I Jej Sowa??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Hermiona I Jej Sowa??
kostrzew |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 22.09.2005 ![]() |
Mam takie jedno pytanko, moze mi sie tylko cos poprzekrecalo, ale nie przypominam sobie zeby Hermiona posiadala swoja sowe, zazwyczaj korzystala ze szkolnych, raz pozyczyla od Harry'ego.. jak rownierz powszechnie wiadomo jej rodzice to mugole, i z nimi mieszkala..
a wiec pytanie.. w jaki sposob wysylala Ona listy do Harry'ego podczas wakacji? w jego urodziny?! nie wiem czy to przeoczenie Rowlling.. czy moze ja cos przeoczylem jak probowalem odpowiedziec na to pytanie mojej girlfriend.. w kazdym razie teraz kieruje je do Was ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Xel |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 70 Dołączył: 15.08.2005 ![]() |
Kosodrzew to nie bylo konkretnie do Ciebie bo nawet nie patrzylem kto to napisal chodzilo mi ogolem bo w wielu tematach tak jest i mnie to irytuje.
Odp. konkretna dalem i wysunalem swoje pomysly. Hermiona mogla prawdopodobnie bez problemu wynajac sowe lub korzystac z ktorejs nalezacej do Rona jesli bardzo potrzebowala. Wydaje mi sie jednak ze Hedwiga wracajac skads na pewno zachaczala o dom Hermiony. EDIT: Grunt jak sie "pisze" posta 20 min i za ten czas pojawiaja sie nowe odp. ![]() No wlasnie Daga powiedziala to jeszcze bardziej dosadnie niz ja teraz i wczesniej. Czy ktos ma jeszcze jakies watpliwosci ? Np. jak Hedwiga lapala kierunek albo znajdywala Syriusza np. ? eh.... Ten post był edytowany przez Xel: 23.09.2005 22:54 -------------------- Członek "The Marauders" - fanklubu Huncwotów
![]() Jacy są ludzie takie są ich marzenia... Only solution is a mental revolution... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:18 |