Ubiór A Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ubiór A Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
więc wiadomo ło co chodzi.
czy uważacie, że strój powinien mówić o tym jakiej słucha się muzyki? czy wy sami uzewnętrznacie swoje gusta muzyczne, manifestujecie poprzez swój ubiór to czego słuchacie? jeśli tak to dlaczego. i jeśli nie to też dlaczego. co myślicie o ludziach, którzy słuchają np. rocka a wyglądają jak dresy albo rożowe landrynki ? itd., itd. .......... -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
A ja sie ubieram zupelnie nizaleznie od muzyki sluchanej. Dla mnie przyporzadkowywanie sie do jakis subkultur jest hm... srednim pomyslem. Smieszy mnie troche to, ze takie black dziewczynki mowia, ze one chca byc inne od tego calego gowna... a przeciez nie sa inne jak zapakuja sie w czarny sweter i spodnie, a na nogi wcisna glany. Tym bardziej, ze to teraz jest modne, przynajmniej moim zdaniem. Oczywiscie nie we wszystkich kregach ze tak powiem, ale moim zdaniem, ubieranie sie na czarno i noszenie glanow to taka innego rodzaju moda. Ja tam nie patrze na ubrania w kategoriach typu: tego nie zaloze, bo to nie wystarczajaco {tutaj nazwa gatunku muzycznego}.
Swoja droga, moj ulubiony gatunek muzyki jeszcze nie doczekal sie chyba charakterystycznego ubioru, i dobrze. Wole swoja oryginalnosc akcentowac tym, co mi sie podoba, niz swoja "oryginalnosc" akcentowac tym, co ma polowa ludzi w moim wieku. W dupie mam czy to, co na siebie zaloze jest rozowe, czarne czy zarowkowe - wazne ze mi sie podoba. Pierdzielic trędy i nie trędy ![]() Aha, a glany mam, bo mi sie podobaja, i daja poczucie bezpieczenstwa (juz im troche zawdzieczam ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:47 |