Siatkóweczka, Siatkówka, Siatkówa, Siata
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Siatkóweczka, Siatkówka, Siatkówa, Siata
Madame Rosmerta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 24.08.2003 ![]() |
ekh,,, nie było mnie tu całe stulecia, ale skoro juz jestem to wydaje mi się wysoce wskazane, zeby założyc temacik o siatkoweczce....
Jak wiadomo (przynajmniej wtajemniczonym) nasza druzynka sobie dobrze radzi, przynajmniej jeden sport, w którym nie jestesmy na szarym końcu......... A tak aktualnie - co sądzicie o dzisiejszym meczu???? Czyż Wlazły nie był cudowny??? pozdroofka 4 all ;** -------------------- if thou must love me, let it be for nought,except for love's sake only
|
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Magya: miałas rację
![]() Brawo Złotka! Włoszki pokonane! Sam nie mogłem do końca uwierzyć że uda nam się pokonać obecne mistrzynie świata. IV set to po prostu piękny popis gry siatkarskiej Polek. Zasłużone zwycięstwo!! Radujmy się!! -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:16 |