Ogromna Prośba
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ogromna Prośba
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Witam wszystkich, po moim rzadkim tutaj bytowaniu. Tym razem przychodzę "po prośbie"
Bardzo mi są potrzebne informacje i przeżycia, że tak okrutnie się wyrażę, molestowanych dziewczyn, więc jeśli znacie jakieś stronki, blogi, opowieści, albo wiecie coś niecoś na ten temat, bardzo proszę o wrzucenie tutaj jakiś informacji. Podchodze do tego z szacunkiem i powagą, ale po prostu muszę się trochę zagłębić w ten temat, a nie jestem w stanie sama wynaleźć w necie aż tylu wiadomości, ilu bym potrzebowała. Chciałabym jednocześnie rozpocząć małą dyskusję na temat molestowania ogólnie i molestowania w rodzinie. Z góry dziękuję wszystkim, którzy zechcą mi pomóc. Sih Ten post był edytowany przez Sihaja: 28.09.2005 22:11 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
mnie też nie było wesoło kiedy leżałam w majtkach i bluzce na zimnej podłodze. dobrze, że wydarzyło się w szatni, a nie na korytarzu.
co do tematu - może jestem rozpieszczony bachor, co miał zbyt piękne dzieciństwo, ale nie za bardzo interesują mnie takie tematy, bo po prostu dla mnie to jest nieludzkie, molestowanie dzieci. tyle. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:25 |