Mały Szczegół..., Ale czy ma
znaczenie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Mały Szczegół..., Ale czy ma
znaczenie?
HarrOla |
![]()
|
![]() KAFEL Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 07.07.2003 ![]() |
W V tomie Ron powiedział "Drużyna Gryffindoru ma takie szanse na zdobycie
pucharu jak tata na zostanie ministrem magii..." taki mały
szczegół. Przeciez Gryffindor wygrał, więc pan Weasley... Biorąc pod uwagę
to, że być może Knot poleci ze stołka a każdy będzie chciał na ministra
Dumbledore'a a on sam nie będzie tego chciał może wskazać na to
stanowisko pana Weasley'a... To przeciez możliwe a zarazem sprawiedliwe
no bo: Rodzina Weasley'ów- dobrzy i kochani a zarazem biedni ludzie...
Może szczęście się do nich uśmiechnie i dostaną to na co zasłużyli. Co wy na
to?
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Herma |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 136 Dołączył: 28.09.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Luna Lovegood @ 12.07.2004 23:05) QUOTE(Martucha_Granger @ 12.07.2004 19:48) Ja wyznaje teorie, ze HP zakocha sie w Ginny bo wreszcie bedzie mogl ja poznac, poniewaz jak wiemy Ginny zawsze wstydzila sie i milczala, wiec Harry tak naprawde jej nie znal, ale raczej nie sadze zeby zginela, tak samo raczej nie sadze zeby Luna odegrala jeszcze wieksza role niz teraz ma i zeby miala zginac, a Harry uwaza ja za dziwaczke i raczej nie oczejue jakiegokolwiek romansu z Luná (chocby nawet Ron + Luna czy Neville). Dla mnie to taki Mark Evans ciach juz sie myli ze cos, ale jednak nic(Joanne to zdementowala, ale moze warto by wyslac na jej stronke pytanie czy cosik bedzie z HP i LL ????) Myślę, że Ginny będzie jego przyjaciółką, ale nic więcej. Z Luna może i go coś łączyć i wydaje mi się, że odegra większą rolę. Po ostatnim spotkaniu Harry'ego i Luny w 5 tomie myśle, że Harry ja pozałował i stwierdził, że nie musi być aż tak dziwna. I niestety możę zginąć buuuuuuu. Niech Potter obroni ją własnym ciałem ![]() cos chyba bylo pod koniec Vtomu ze Harry'emu przemknelo cos przez mysl o Lunie... zreszta nie pamietam! (nie chce mi sie zagladac do ksiazki ![]() |