U- No- Poo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
U- No- Poo
Iguś |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 04.07.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Mam problem. Wiecie może o co chodzi z U-NO-POO? Nie rozumiem jak to się odnosi do tekstu. Nie jestem mocna z angielskiego...
-------------------- Mój dom jest tam, gdzie są moi najbliżsi.
|
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przepraszam co masz do pedofili? Oni tylko kochają młode nieskażone ciała. Tylko kochają czyż to nie najpiękniejsze uczucie?
QUOTE To nie my. Tylko napalone latynoskie, meski, sowinistyczne świnie, które maja ochtę na młode haha! Nie latynowskie bo ich nie stać. Tylko niemieckie, amerykanskie czy szwedzkie. Męskie? Szowiistyczne? WTF?!? O_o LOL Mają ochotę? Lol To może nie 50 ale 20% facetów to pedofile. QUOTE a debilne kraje na to przyzwalają. Nie debilne a biedne. To różnica. Kiedy przymierasz głodem sprawy moralne mało dla ciebie znaczą QUOTE Często dziewczyna np. w arabskim kraju zacofanym, to dziewczybka nawet pierwszego okresu jeszcze nie dostła a już żona starego spruchniałego pedofila jest Wiesz co to jest sugardaddy? To jest jedyna szansa dla niej sie wyrwac z zacofania. Nikt nie móił ze świat jest piękny a Kami ma nas w zyc. Tak, BTW widze, ze masz okres w zyciu keidy chcesz zbawiać swiat. Ja w swoim wymyslałem sposoby walki z głodem ty umoralnianie. Ten post był edytowany przez kubik: 10.10.2005 16:46 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:35 |