Janusz Korwin-mikke
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Janusz Korwin-mikke
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I wasze opinie o nim, jego poglądach i programie.
Ten post był edytowany przez kubik: 11.10.2005 00:41 -------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
Janusz Korwon-Mikke to człowiek wielki. W zasadzie dzięki niemu zacząłem rozumieć politykę, wcześniej do moje głowy nie dochodziło dlaczegóż to można byc przeciwnym UE, jasne stało się dlamnie na czym polega podział na lewicę i prawicę. Nie znaczy to że jestem wobec Korwina bezkrytyczny, w jego naturze leży szaleńcze bycie wbrew wszelkim norom życia społecznego, niepotrafił też relanie ocenic swego miejsca na scenie politycznej. Np. z uporem maniaka twierdził, że jego poparcie to "6-8%" po każdym sondażu in ternetowym, a jego wyniki w sondażach to manipulacja. Jest to bzdura. W sondażach internetowych LPR i Samooborna, mają po 2-3% co jest dowodem na to, że w internecie grupa respondetnów jest całkowicie "niereprezentatywna". Trzeba więc włozyć między bajki poparcier powyżej 3%. Korwin ma drażniacy stosunek do demokracji jako takiej, stwierdzenia że kobiety niepowinny głosować, albo ze "Najlepiej byłoby gdyby w wyborach głosowali 44-latkowie, bo są w najrozsądniejszym wieku" mogły zrazic spore grupy. Pozatym mam inną filozofię społeczna niz JKM. On twierdzi- "Nie głosujcie ludzie w wyborach, to będ ą wybierać tylko najlepiej zorientowani", ja zaś jestem zwolennikiem jak najszerszego poparcia społecznego dla prawicy, bez bazy społecznej prawica znów znajdzie sie pod ogniem nierozsądnej krytki ludzi którzy wyborach wogóle udziału nie biorą....
Koniec odc. Pierwszego CDN... -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 22:57 |