U- No- Poo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
U- No- Poo
Iguś |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 04.07.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Mam problem. Wiecie może o co chodzi z U-NO-POO? Nie rozumiem jak to się odnosi do tekstu. Nie jestem mocna z angielskiego...
-------------------- Mój dom jest tam, gdzie są moi najbliżsi.
|
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(estiej @ 13.10.2005 15:02) Jeśli ktoś otworzy specjalny temat o pedofilii, to jako stary piernik, też się może wypowiem, ale w temacie o zatwardzeniu? Eeee...jaki tam z ciebie piernik...w końcu jesteś tu z nami ![]() Dobra... ![]() ![]() QUOTE ciekawe, że nie wspomniałaś o innym, równie popularnym - Snape & Hermiona). Dorosły facet i młody chłopak? Trochę kontrowersyjne, ok. Ale chłopak, nie dziecko. Owca, pomijam już fakt, że istnieją tacy ludzie, którzy tworzą tego typu arty, bo raczej każdy zdaje sobie z tego sprawę: http://snarry.individum.com/art/001184.php ...nie powiesz, że to nie zajeżdża pedofilią. Nie wiem co sobie myślał ten, kto to narysował. To wyjątkowo trudna kwestia, bo niewiadomo kiedy kończy się odpowiedzialność autora za to co tworzy, a zaczyna nasza własna, za to co oglądamy. Jezeli ktoś nie chce zepsuć sobie swojego obrazu sytuacji, postaci, to się nie będzie babrać w takich artach, czy nawet ficach. Ale z drugiej strony z taka osobą musi być coś nie tak, skoro postacie z książek zamienia w pedofili, gejów i lesbijki. My point is, niedługo ludzie będą pisać o związku między Tygryskiem a Prosiaczkiem. W życiu nie przeszłoby mi przez myśl, że taki Snape pała pożądaniem do Pottera i na odwrót. Ja jestem tolerancyjna, ale jakieś granice powinno się zachować. -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:20 |