U- No- Poo
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
U- No- Poo
Iguś |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 04.07.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Mam problem. Wiecie może o co chodzi z U-NO-POO? Nie rozumiem jak to się odnosi do tekstu. Nie jestem mocna z angielskiego...
-------------------- Mój dom jest tam, gdzie są moi najbliżsi.
|
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to teraz wypowiem się JA
![]() estiej>tej książki nie znam i nie na jej podstawie się wypowiadam Fan arty przedstawiające pedofilskie albo gejowskie parki(Hermiona+Snape; Haarry+Snape) sa tylko wyrazem czyjejś chorej wyobraźni, ale moga ostatencznie byc tolerowane. Jednak jak juz ktos zauważył, takie fotomontaże to nie tylko debilne CUS, ale tez obraza dla aktorów. Bo jak widzimy twarz takiej Watson z takim Rickamanem to nie odczytujemu tego jako Hermiona+Severus tylko jako Emma+Alan. A to jest zwykłe chamstwo. Remusa gejem bym nie nazwał. Taka jest dziwna mentalność ludzka, że jak dziewczyny się całuja na dzień dobry(często w usta, a nie tylko w policzek) to jest wszystko OK, bo to są przyjaciólki. Ale jakby chłopak powiedzmy objął sie z drugim i klępnął go po plecach to tro jest zaraz pedalstwo. Zgadzam się równiez z owczarnią i kubikiem, że pedofilia jest chorobą, ale nadal uważam, że tych ludzi można określac epitetami, których juz wcześniej użyłem. Nie rozumiem dlaczego owczarnia uważa, że jesli jej syn przyprowadzi sobie CHŁOPKA, żeby jej go przedstawić to ona przejdzie nad tym do porządku dzienneg,o. Rozumiem, że to nie jest zależne od niego, ale wg mnie pogadanka z dzieckiem by się przydała. Wracając do artów. Ludzie, którzy tworzą te dziwne akty muszą miec równiez ciutek spaczona psychike skoro zwykłe postacie z książki, w której te postacie mają relacje typu uczeń-nauczyciel, łącza w pary kochankow. Człowiek normalny jak coś czyta to przyjmuje to takim jakie jest, a nie dorabia jakieś chore ideologie. A ci ludzie wymysłaja coś co wiadomo, że sie nie zdaży. A tak poza tym to ja dzieckiem nie jestm choć mam 14 lat ![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:28 |