Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )

[ Drzewo ] · Standardowy · Linearny+

> Wycieczki ;)

grlouiee
post 21.10.2005 18:25
Post #1 

Prefekt

Grupa: Magiczni Forumowicze

Nauka, nauką, ale i tak szkoła kojarzy sie z wycieczkami wink2.gif, na które uczniowie czekają z niecierpliwością. No włąsnie opiszcie wycieczki, które zapadły w waszej pamięci, niepowtarzalne sytuacje z nimi związane, porzygotowania do nich etc...;]

Jak do tej pory, najlepsza byla wycieczka z kolem biol. pelen luz, a ja i moi znajomi naprawde moglismy robic co chcelismy wink2.gif 28 km, w jeden dzien do pokoniania, poźnym popoludniem rysowanie slicznych widoczkow, a wieczorem obowiazkowo ognisko ;D
Ale i tak noc byla najlepsza. Rano obudzilam sie w nieswoim łóżku , po prawej stronie mialm moja kumpele ;D To byly czasy ;P

ps. Szukalam troche i nie znlazlam takiego tematu wink2.gif, ale jesli by sie takowy znalazl prosze o wyrozumialosc ...

--------------------
' proszę pożycz mi swój grzebień. '

Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów

user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topicStart Poll
Odpowiedzi
Aylet
post 21.10.2005 19:29
Post #2 

shinigami

Grupa: Prefekci

Taak...
Najfajniejszą i zarazem najpiękniejszą wycieczką mojego zycia była ta, w której pojechaliśmy do Ełku.
Było to w 2003 roku. W maju.
Połowa klasy wyjechała do Londynu, druga na mazury. Miałam jechać do Anglii, ale ze względu na moje 'niedobre' zachowanie rodzice zadecydowali, że pojade do Ełku. I wcale nie żałuję.
Ogólnie były fajne jazdy, nocą chodziło się po balkonie do chłopaków ( raz nas wychowawczyni przyłapała i za kare musiałyśmy pisać listy do rodziców biggrin.gif na szczęście nauczycielka darowała nam tą zbrodnię tongue.gif). Raz Kolega Sklaski próbował otworzyć okno, ale zamiast to, ono wypadło z zawiasów, na szczęście ten miał niezły refleks i złapał je w locie biggrin.gif Innego dnia poszliśmy na 'farmę' tylko że ona była z różniastymi zwiarzakami, takimi jak lamy czy papugi. Mój kolega miał na nieszczęście trafić na jedzącą lamę, która go opluła marchewką XD

Bardzo miło wspominam tą wycieczkę, szczególnie dlatego, że mam taką fajną klasę wink2.gif w tym roku wybieramy się do Gniewu, mam nadzieję, że będzie równie fajnie jak na mazurach biggrin.gif

--------------------
Prefekt Ravenclawu.
user posted image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Kontakt · Lekka wersja
Time is now: 15.05.2025 01:07