Opowiadania Część Ii
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Opowiadania Część Ii
amara |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 20.10.2005 Skąd: Kraków ![]() |
To samo co w "Pierwszym" opowiadaniu.
JAK USUNĄĆ TEMAT?! Ten post był edytowany przez amara: 03.12.2005 16:12 |
![]() ![]() ![]() |
Coyote |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 44 Dołączył: 18.08.2004 Skąd: się wziął Czesio? Płeć: Kobieta ![]() |
i wszyscy żyli długo i szczęśliwie... mieli dużo dzieci, Harry zarabiał fortunę i bla bla bla...
![]() wiesz, przeczytałam to z trudem... każde zdanie czytałam kilka razy... nudne, nudne i jeszcze raz nudne... zero akcji, zero jakiejkolwiek fabuły. z oklepanego tematu da się nawet zrobić coś ciekawego... nowa dziewczyna, na dodatek z nazwiskiem Black i jeszcze z TYCH Blacków, koleguje się ze "Świętą Trójcą", baa... nawet flirtuje z Harrym (pewnie w dalszej części będą razem się kochać itede) nie wiem, po prostu nie umiem dobrać słow. a żeby przytoczyć błędy, musiałabym zacytować cały tekst... ![]() błędy interpunkcyjne, składniowe, i nawet 1 orta złapałam (wychamować - pisze się samo "h") poza tym - przydałby ci się lepszy pomysł, ewentualnie talent pisarski... a jak już coś ładnego wymyślisz to przydałaby ci się jakaś poprawka (beta - ktoś, kto przeczyta ten tekst przed wstawieniem go i poprawi błędy) no nic... więcej siły nie mam pisać... ![]() -------------------- "Żyjemy w wesołym miasteczku Pana Boga"
"Cokolwiek by się zdarzyło - to tylko życie - wszyscy przez nie przebrniemy" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:30 |