Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
Ronald |
23.10.2005 22:23
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna |
Tak mi się BeBe wydaje, ze my raczej o książkach gadamy, a nie o filmie. Twarzy Alana nie kometuję, bo zalezy co się komu podoba. Może i stary nie, ale starszy od Hemriony. A co do tych upodobań żeńskiej populacji to sie z Tobą zgodze, bo znam to z autopsji mojej przjaciółki i innych kumpeli.
Hito ma rację, niech się wypowiedza fani tego i innych dziwnych pariingów. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss |
BeBe |
23.10.2005 22:33
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 229 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Gorzów Wlkp. /szary Poznań Płeć: Kobieta |
QUOTE(Ronald @ 23.10.2005 23:23) Akurat moje zdanie o filmowym jak i książkowym bohaterze jest identyczne, więc nie widzę powodu nie wspomnieć o filmie. QUOTE(Ronald @ 23.10.2005 23:23) A co do tych upodobań żeńskiej populacji to sie z Tobą zgodze, bo znam to z autopsji mojej przjaciółki i innych kumpeli. A ja z własnych doświadczeń -------------------- L'amitie doit etre cultivee comme un grain...
Uczę sie Poznania./ Mam go w dupie i uczyć się go już nie zamierzam. |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:15 |