My Fantasy And Hp Drawings, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
My Fantasy And Hp Drawings, ...
Absolution |
![]() ![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No ja tez mam kilka prac ...jak ktoś ma ochotę to zapraszam :]
http://imagination1989.deviantart.com/ Ten post był edytowany przez Absolution: 27.01.2006 20:07 |
![]() ![]() ![]() |
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
Ładną masz kreskę. I kolorowanie, choć widać, że tak bardziej na marginesie, też nieźle Ci wychodzi.
Chyba najmniej podoba mi się ten tygrys - ma taki nienaturalny kontur (górna i lewa część) głowy. A może mi się tylko wydaje. Przyczepiłabym się też odrobinkę do tego, bo Harry tak nie harrowato wygląda. Dziwnie. A moim faworytem jest Skrzydlaty. Tak jakoś, po prostu. Najciekawsze. A tak poza tym, to Twoje portfolio (nie powiększałam każdej pracy, no ale...) zrobiło na mnie wrażenie... profesjonalnego. Wyrobiony, dobry styl. Trochę monotematycznie, ale to, biorąc pod uwagę jakość prac, łatwo wybaczyć. Czy zajmujesz/planujesz zajmować się tym zawodowo...? PS. A na dodatkowy plus cierpliwość - wyrysować takiego smoka, to trzeba jednak mieć jakąś wytrwałość w sobie ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:51 |