My Fantasy And Hp Drawings, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
My Fantasy And Hp Drawings, ...
Absolution |
![]() ![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
No ja tez mam kilka prac ...jak ktoś ma ochotę to zapraszam :]
http://imagination1989.deviantart.com/ Ten post był edytowany przez Absolution: 27.01.2006 20:07 |
![]() ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Pytanie:
ksztalcisz sie gdzies czys taki domorosly talent? -------------------- |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Zawsze lubiłam rysować, jednak zaczęłam poważnie o tym myśleć w wieku 14 lat ( czyli 2 lata temu ).
Chodzę raz na jakiś czas na warsztaty plastyczne. Poza tym dużo rysuję i jestem w 1 klasie liceum o profilu plastycznym. A czy planuje zajmować się tym zawodowo ...? Oczywiście, że tak ![]() P.S. Dzięki Anita ![]() ![]() |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Absolution @ 24.10.2005 21:23) Zawsze lubiłam rysować, jednak zaczęłam poważnie o tym myśleć w wieku 14 lat ( czyli 2 lata temu ). Chodzę raz na jakiś czas na warsztaty plastyczne. Poza tym dużo rysuję i jestem w 1 klasie liceum o profilu plastycznym. A czy planuje zajmować się tym zawodowo ...? Oczywiście, że tak ![]() P.S. Dzięki Anita ![]() ![]() Hmm, powiem Ci ze widac, ze sie doksztalcasz. Ciezko mi uwiezyc, ze ktos w Twoim wieku moglby osiagnac takie efekty bez zadnych bardziej czy mniej profesjonalnych wskazowek ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:07 |