Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Żadnej urazy nie zanotowano, żartowałem tylko przecież :]
QUOTE a widać za mocno rozpuszczona jestem przez tę zgniłą zachodnią demokrację ![]() Jest na to takie ładne określenie - ,,kobieta wyzwolona'' ![]() Wojen związkowych wszczynać nie zamierzam, broń Boże. I zgadzam się - życie jest często bardziej dziwne niż jakakolwiek fikcja. Dorzucę tylko: QUOTE Nieprzeciętnie inteligentne mole książkowe często zwracają uwagę na chłopców mniej błyskotliwych, ale za to uczciwych i dobrych, bo potrafią (choćby intuicyjnie) w nich dostrzec to, co zapewni im w przyszłości wiernego i kochającego partnera. Jak dla mnie to Harry jest bardziej ,,uczciwy i dobry'' od Rona. No i nie wiem, czy rudzielec w przyszłości byłby taki wierny i kochający. Za bardzo kłótliwy/zazdrosny jest. QUOTE Zahukani chłopcy zaś z kompleksem sieroty i obciążeniem dodatkowym w postaci konieczności ciągłego stawania w sytuacjach, w których muszą udowadniać swoją wartość, docenią odważną, mądrą i oddaną dziewczynę w rodzaju Ginny - zwłaszcza, jeśli w dodaku dysponuje nietypową, acz urzekającą urodą ![]() Taak, ten ostatni czynnik jest z pewnością decydujący ![]() I znowu - moim zdaniem Hermiona jest bardziej ,,odważna, mądra i oddana'' niż Ginny. Ale, jak już chyba pisałem, za mało Ginny znamy, by prawidłowo ją ocenić. Co do gustu po tacie - to się zgadzam, jeśli historia ma się powtórzyć, to Ginny jest tą jedyną dla Harry'ego. Powinniśmy to przenieść do ,,Who will... '' ![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 05:50 |