Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Fanart Hp Czyli Obrazki Miłe I Milsze ;p, wszystkie tomy, nie wszystkie fanarty
![]() ![]() ![]() |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Ajaj, te arty podane przez Anagde na 3. stronie sa swietne! Dumbledore i Riddle wypisz, wymaluj z mojej wyobrazni!
No, widze ze do coraz lepszych prac linki podajecie. No coz, sa co prawda wyjatki, jak na ten przyklad niby erotyczna Ginny, co wyglada jak Ruda Lola z burdelu. Sorry. No coz, ja juz wiele widzialam i umiem docenic wizje artystyczna, ale Dumbledore - zoofil wywolal u mnie nagle brak apetytu ^^". Czasami fotomontarz wychodzi lepiej niz krzywa kreska. Ale jezeli chodzi o wykorzystane zdjecia aktorow w fotomontarzu podanym przedtem przez Owczarnie (zreszta naprawde ladnym), to nie chodzi o to,ze jakis debil pomysli sobie,ze oni tak naprawde (coz, medycyna zna rozne przypadki i nic sie na to nie poradzi), tylko gdyby sami aktorzy na to natrafili, to byloby im glupio. Na szczescie (i miejmy taka nadzieje) nie natrafia ;P. Bo ktos sie pewnie berdziej napracowal niz ktos rysujac. I jakos lepsza. Aha, a podobno Radcliffe nie bedzie juz wystepowal w V czesci. Ja sie tak nie bawie ;/ Co do Ginny, ta dyskusja powina sie toczyc w topicu o parringach, bo innych ciekawa (chociaz juz nie za swieza) dyskusja omija. Jezeli o Ginny chodzi, blizej memu sercu opinia Owczarni. Ginny jest bardziej niz ok. Nie jej wina, ze autorka troche jej postac zwalila. A raczej to gdzie i w jakich okolicznosciach sie pojawia. -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 04:42 |