Piosenka Tiary Przydziału?, (ciekawe, czy to ta kategoria)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Piosenka Tiary Przydziału?, (ciekawe, czy to ta kategoria)
Anita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 88 Dołączył: 13.05.2004 Skąd: (z)myślona ![]() |
Miała być do jednego opowiadania, ale napisałam inną wersję, i uznałam, że można zamieścić to tutaj. Z niecierpliwością czekam na komentarze.
Piosenka Tiary Przydziału... Tysiąc lat już upłynęło Od tej pięknej przyjaźni, Co, jak to zwykle bywa, Skończyła się na waśni. O czwórce tutaj mowa, Oddanych i wiernych przyjaciół. O waleczności Gryffindora I uczciwości Hufflepufu. O pięknej, mądrej Ravenclaw, I Slytherinie przebiegłym, Co przyczyną zerwania się stał Przyjaźni magów najwiekszych. Z rodziny starej i czystej pochodził, Co mugolskiej krwi nie zaznała. Że tylko dla starych rodów szkoła winna być otwarta dowodził. Rowena na te warunki nie przystała. Poparł ją Gryffindor, stanowczo wielce A że w walce słynniejszy był niż ona, Najzacieklejszy pojedynek Stoczył się między nimi dwoma. W rezultacie Slytherin Slazar Zostawiając Komtatę Tajemnic w spadku, Zostawił zamek, nie wócił nazad I takie są lata Hogwartu Upadku. Magów trójka starzeje się powoli, aż na Gryffindora natchnienie spływa, Starożytna magia, którą zna do woli, Nagle do końca mu sie przypomina, I czworo magów- Slytherin zmuszony, Wypowiedziało zaklęcia słowa. Do mnie mówili, do mojej... głowy, I ja powtórzę je zaraz od nowa. Ale na razie, pamiętajcie jedno. Historia, jak to zwykle ona, Lubi się pwtarzać a teraz- na pewno. Nadeszły dla Hogwartu ciężkie dni. Czyli wszystko od nowa... Ten post był edytowany przez Anita: 31.10.2005 18:25 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
moim zdaniem powinnas to troche dopracowac i bedzie dobrze... pozbyc sie tego przydlugiego zdania, poprawic bledy... pomysl sam w sobie jest dobry, wykonanie troszke gorsze... ale glowa do gory, praktyka czyni mistrza....
![]() na oslode ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 01:42 |