Opowiadania Część Ii
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Opowiadania Część Ii
amara |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 20.10.2005 Skąd: Kraków ![]() |
To samo co w "Pierwszym" opowiadaniu.
JAK USUNĄĆ TEMAT?! Ten post był edytowany przez amara: 03.12.2005 16:12 |
![]() ![]() ![]() |
Nati |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 108 Dołączył: 09.08.2004 Skąd: Pszów (woj.śląskie) ![]() |
Mówię jeszcze raz, tak jak zresztą też inni forumowiczE: OPOWIADANIE OKLEPANE!!!
poza tym od razu wiadomo kto z kim będzie. Zamiast od razu ich ze sobą umawiać mogłabyć napisać niewiem może, że Harry ma już dziewczynę (np. Hermionę) i opisać rywalizację dziewczyn i niezdecydowanie Harry'ego. ?To by nieco ubarwqiło oklepaną fabułę. Jeszcze jedno. Nazwałaś swoją bohaterkę Amara, tak samo jest twój nick. Przez to opowiadanie wygląda (przynajmniej dla mnie) jakbyś to TY była zakochana w Potterze i wymyśliłaś sobie romantyczną historię tylko dla siebie żeby się trochę pocieszyć, ponieważ z Potterem nigdy nie będziesz, a wyobraźnia pozwala ci na takie rzeczy. To tyle, ale się rozpisałam ![]() Co do usunięcia tematu to nie wiem jak. Musisz trochę poszukać w Pomocy może -------------------- Harry Potter wywrócił moje życie do góry nogami ale w takiej pozycji jest ono o wiele cikawsze :P
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:52 |