śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
krevetka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 68 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: wolne miasto, Gdańsk, gdzie korona w herbie jest ![]() |
wiemy że od śmierciożercow odszedł Snape i
Karkarow (?). ale nie wiemy kto odejdzie w 6 tomie. ani kto dołączy.ja nie
mam pojęcia kto dojdzie od voldemorta. ale trzeba sie zastanowic kto do
niego dojdzie
![]() ![]() -------------------- Gdy przyjdą lepsze czasy Gdańska Lechia powróci w szeregi ekstraklasy...
|
![]() ![]() ![]() |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
niesety...wydaje się bardzo prawdopodobne, że Snape jednak zginie pod koniec książki...to jest taka tragiczna i nieszczęsna postać, dla której jedynym ukojeniem może być właśnie śmierć
![]() ![]() ale ważne są również okoliczności śmierci, może zginąć bohatersko albo popełnić samobójstwo- chociaż szczerze w to wątpię, bo Severus do tchórzy raczej nie nalezy- tak na marginesie to nie wierze absolutnie w jego zdradę!!! ta postać jest od samago początku zbyt skomplikowana aby mieła się okazać tak oczywistym zdrajcą!!!to po prostu nie możliwe, to nie byłoby podobne do autorki gdyby osoba od samego początku podejrzewana o najgorsze rzeczy faktycznie mała się okazać czarnym chrakterem ![]() ![]() a tak na marginesie to muszę przynać ,że Rowling lubuje się w torturowaniu swoich czytelników...ale mi to bynajmiej nie przeszkadza...wręcz przeciwnie ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 06.11.2005 21:23 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:06 |