Czy Twoje Zycie Jest Nudne???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Twoje Zycie Jest Nudne???
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Dzis uslyszalam w pociagu zdanie "moje zycie jest nudne"... czy Wy tez tak uwazacie??? Jesli tak to dlaczego, jesli nie to rowniez prosze o uzasadnienie...
Moze ja zaczne ![]() Moje zycie nie jest nudne dzieki moim wspanialym przyjaciolka... z ktorymi moge wyskoczyc na wiele szalonych imprez... kazda impreza z nami to sukces ![]() ![]() Mam rowniez wspaniala klase... dzieki nim najnudniejsza lekcja staje sie ciekawa... ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 07.11.2005 18:44 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
![]() ![]() ![]() |
Cailith |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 318 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: skąd inąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nudne...? Nie. Może tylko trochę monotonne... Ale jak tu się nudzić, kiedy codziennie śpię do południa (takie studia
![]() ![]() Jak tu się nudzić, kiedy czekam na każdą chwilkę, w której mogę z Nią być, a takich jest niewiele. Jak tu się nudzić, kiedy Jej synek jest tak niesamowicie frapującym dzieckiem, że człowiek nie ma czasu się po głowie podrapać. Jak tu się nudzić, kiedy co moment współlokatorkom przydarza się coś zabawnego, jak tu się nudzić, kiedy lodówka rozmraża się sama co parę dni i jest mnóstwo roboty. Wreszcie - jak tu się nudzić wkuwając opis głosek i ćwicząc zapis fonetyczny? ![]() -------------------- Jestem dziełem bożym i jako takie oczekuję szacunku od świata.
Pamiętaj: nie polemizuj z Idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem. Proud to be a lesbian. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:47 |