Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zobaczcie To!, ...reklama HP and the Goblet of Fire
cedrik18 |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 15.08.2005 Skąd: Bełchatów ![]() |
Wejdźcie i oceniajcie: http://extratv.warnerbros.com/v2/news/0805/12/3/video.html
Jak dla mnie super ![]() A wy co sądzicie? |
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
A widzieliście już prezentowany na wp.pl 49 sekundowy urywek filmu? Jest naprawdę niezły, nie chcę go hotlinkować, więc tu macie linka na megaupload:
click! to kawałek sceny na mistrzostwach świata w quidditchu, kiedy na niebie pojawiają się leprokonusy, reprezentacja Irlandii i Wiktor Krum. W przybliżeniu dialogi z filmiku: któryś bliźniak (przyjmijmy, że Fred): Haha! Wow! This is Irish, this is Troy... George: and Mullet! Fred: and Ryan! tłum skanduje "Ireland, Ireland!" ktoś: take off the Bulgarians! (w tle: Oh yes!) wszyscy: Whoah! Hermiona: Who's that? Ron: This is the best seeker in the world! tłum skanduje "Krum, Krum!" Ron, Fred, George: KRUM! A więc po polsku: Fred: Haha! Łał! ( ![]() George: a to Mullet! Frad: i Ryan! tłum skanduje "Irlandia, Irlandia!" ktoś: Załatwcie Bułgarów! (w tle: Taak!) wszyscy: Łooooł! Hermiona: A to kto? Ron: To jest najlepszy szukający na świecie! tłum skanduje "Krum, Krum!" Ron, Fred, George: KRUM! Oczywiście mogą tu być błędy, za poprawki będę bardzo wdzięczna (: (pisane kursywą, czyli niedokładnie usłyszałam) -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 18:39 |