Czy Hp Uzależnia?, Czy Harry
Potter uzależnia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Hp Uzależnia?, Czy Harry
Potter uzależnia?
Lily Potter |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 20.12.2004 Skąd: Gryfindor for ever;) ![]() |
No właśnie...a jak jest z wami?Bo mnie to
Harry Potter wciągnął na maksa.Już chyba nie zliczę ile razy przeczytałam tą
książkę,ale i tak mi się ona nie znudziła?
Jaki tkwi w tym sekret?Tego nie wiem ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
GMichal |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.11.2005 ![]() |
Z pewnoscia uzaleznia...jeszcze 2 dni temu nie bylem tak bardzo zafascynowany filmem HP...ale gdy ujrzalem 2 i 3 cz. HP naraz wrecz od razu bieglem do wypozyczalni DVD po 4 cz. HP. jednak dostalem odpowiedz:
-Nie wprowadzono jeszcze Harry'ego Pottera na kasety VHS i DVD... Myslalem ,ze rzuce sie pod samochod ktory jechal z nad przeciwka ![]() Harry,Hermiona i Ron sa bezwatpienia teraz moimi bohaterami... Na nadchodzace swieta...jako prezent chce dostac wszystkie cz. HP na komputer czyli gry...szczegolnie z czara ognia jak i Qidittch cup...oraz NIMBUSA 2005 ![]() Sami widzicie do czego jest zdolny Harry Potter...czaruje w filmach w ksiazkach i poza nimi ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Członek The Marauders - funclub Huncwotów -------------------- ![]() ![]() -------------------- "Scotty Dosen't Know..."™ =)) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 02:50 |