Czy Twoje Zycie Jest Nudne???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Twoje Zycie Jest Nudne???
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Dzis uslyszalam w pociagu zdanie "moje zycie jest nudne"... czy Wy tez tak uwazacie??? Jesli tak to dlaczego, jesli nie to rowniez prosze o uzasadnienie...
Moze ja zaczne ![]() Moje zycie nie jest nudne dzieki moim wspanialym przyjaciolka... z ktorymi moge wyskoczyc na wiele szalonych imprez... kazda impreza z nami to sukces ![]() ![]() Mam rowniez wspaniala klase... dzieki nim najnudniejsza lekcja staje sie ciekawa... ![]() Ten post był edytowany przez dominisia888: 07.11.2005 18:44 -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
![]() ![]() ![]() |
Tannis |
![]()
|
Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 19 Dołączył: 05.10.2005 Skąd: mała kropka koło Wrocławia Płeć: Kobieta ![]() |
Moje życie nie jest ciekawe, ale nie jest nudne. Chociaż ostatnio mam taki czas, kiedy niczym nie mogę się zająć dłużej niż pół godziny, ale to na szczęście przechodzi. I czasami mam ochotę podróżować gdzieś po świecie, a nie siedziać w domu i to powoduje uczucie monotoni. Jednak ogólnie jest dobrze. Nawet bardzo.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:07 |