Wiersze, to co moje
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wiersze, to co moje
Roma |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 09.04.2005 Skąd: K-K ![]() |
"Pryzmat"[/B]03.10.2005
Czasami Mam wrażenie Jakby świat Zasłaniał nam oczy Abyśmy nie mogli Dojrzeć tego Co naprawdę Ważne Teraz Gdy ci się przyglądam Nie obchodzi mnie świat I dokładnie Widzę Twoje wady Hmm A może jednak Nie jesteś moim Ideałem? [B]”Spragniona”15.11.2005 Po błękitnym horyzoncie Biegać bym chciała Świeżych traw zapachu Bym się nawdychała I kryształowych kropli Też bym się napiła A kochana matka natura By mnie nakarmiła A któż by mnie napoił? Czy znalazłby się ktoś taki? Kto by się zaniepokoił O mój los nie byle jaki. Jak wam się podoba moge dać więcej ![]() -------------------- Kiedy już wszędzie mało mnie będzie...
musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek. [ *** ] ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
W pierwszym przerzutnia zdarza się o wiele za często. O ile u Melisy jestem w stanie to tolerować, to tu mnie po prostu gryzie. Teoretycznie wiersz nie jest zły, tytuł adekwatny, trochę inaczej co prawda rozwinęłabym temat, ta ostatnia zwrotka totalnie mi nie pasuje niestety, ale możnaby ją na coś wymienić i byłoby całkiem nieźle.
A drugi wiersz to moja wizja Kochanowskiego po Woodstock. Rymom źle używanym mówimy stanowcze nie. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 15:29 |