Wiersze, to co moje
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wiersze, to co moje
Roma |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 09.04.2005 Skąd: K-K ![]() |
"Pryzmat"[/B]03.10.2005
Czasami Mam wrażenie Jakby świat Zasłaniał nam oczy Abyśmy nie mogli Dojrzeć tego Co naprawdę Ważne Teraz Gdy ci się przyglądam Nie obchodzi mnie świat I dokładnie Widzę Twoje wady Hmm A może jednak Nie jesteś moim Ideałem? [B]”Spragniona”15.11.2005 Po błękitnym horyzoncie Biegać bym chciała Świeżych traw zapachu Bym się nawdychała I kryształowych kropli Też bym się napiła A kochana matka natura By mnie nakarmiła A któż by mnie napoił? Czy znalazłby się ktoś taki? Kto by się zaniepokoił O mój los nie byle jaki. Jak wam się podoba moge dać więcej ![]() -------------------- Kiedy już wszędzie mało mnie będzie...
musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek. [ *** ] ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Roma |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 33 Dołączył: 09.04.2005 Skąd: K-K ![]() |
Z tego co piszecie wnioskuje że beznadziejnie pisze... No cóż, szkoda. Ale i tak bede pisac mam nadzieje że wkońcu napisze "coś" godnego pozytywnej oceny. Wiem jedno - Nigdy więcej rymowanych wierszy!
![]() ”Naiwna” Zasłaniam srebrzystą kotarą Twoje zwłoki Ciekawe czy zauważą Przechodząc obok Nikt jednak Nie spojrzał Nie zauważył Czyżby zapomnieli? Ech nadziejo Jakaś ty naiwna Umierasz pierwsza A obiecałaś Mi pierwszeństwo Nikt nie tęskni Nie wzdycha Ach ty Głupia Ty naiwna „ Warto było?” Gdyby tak otworzyć oczy, Zobaczyć, co się dzieje wokół Hmm ale, po co? Żeby stwierdzić, że jednak nie było warto? Gdyby tak złapać Cię za rękę, Usłyszeć chłodny dźwięk odmowy, Twoje ciche kroki Odchodzisz Gdyby tak żyć nadzieją, Marząc o wolności Spotykać przyjaciół Niepotrafiących spojrzeć Pytających Warto było? Otwieram im oczy Wskazuję na Ciebie I pytam A jak myślisz? -------------------- Kiedy już wszędzie mało mnie będzie...
musisz wiedzieć, że by przeżyć taką chwilę warto czekać wiek. [ *** ] ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 14:50 |