Potterowskie Gry., czyli problemy, opinie i rady
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Potterowskie Gry., czyli problemy, opinie i rady
HPIML |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 21.11.2005 ![]() |
Na pewno każdy z Was miał okazję zagrać w chociaż jedną z "Potterowskich" gier. Co o nich myślicie? Podobają Wam się, czy wręcz przeciwnie? A może macie jakies problemy związane z tymi grami? Piszcie!
P.S. W opcji "Szukaj" nie znalazłem takiego tematu, Jeżeli jednak okazałoby się, że taki, lub podobny temat już powstał, to ten proszę usunąć jak najprędzej. Ten post był edytowany przez HPIML: 21.11.2005 19:52 -------------------- HPIML= Harry Potter Is My Love
|
![]() ![]() ![]() |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Zdaje mi się, że taki temat faktycznie już był, no ale może mi się tylko zdaje.
No więc co do tych gier...Pierwsza część raczej mi się nie podobała. Była bardzo liniowa i nie mozna było zrobić nic ponad to co było z góry ustalone do zrobienia. Druga część była już nieco lepsza. Można było już wyjść z zamku kiedy się chciało i były troche większe możliwości w poruszaniu się. Trzecia jak narazie była chyba najlepsza. Nie była już taka liniowa jak poprzednie jednak troche brakowało mi w niej meczy quidditcha. Ale można było chodzić gdzie tylko się chciało, a konkretnie gdzie tylko sie dało ![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:39 |