Nagłe Zwroty Akcji
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Nagłe Zwroty Akcji
HPIML |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 21.11.2005 ![]() |
Tak się zastanawiam nad jedną rzeczą. Czy jest jeszcze możliwe, aby ktoś z tych bardzo pozytywnych bohaterów mógłby zdradzic Harry'ego. Chodzi mi tu o postaci takie jak Weasley'owie. Czy mogłoby się zdarzyć cos takiego, że np. Weasley'owie wydają Voldemortowi Harry'ego, a gdy on pyta się ojca Rona dlaczego to zrobił, to mówi: "Harry, uwierz, nie było mi łatwo. On zagroził, że zabije całą moją rodzinę..." Co o tym myślicie? Albo, że Voldemort ściągnie Dursley'ów i powie Harry'emu, ze jeżeli nie stoczy z nim walki, to ich zabije?
Ten post był edytowany przez HPIML: 22.11.2005 18:03 -------------------- HPIML= Harry Potter Is My Love
|
![]() ![]() ![]() |
TMs |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 16 Dołączył: 31.10.2005 ![]() |
Ciekawe co by było, gdybyś zakładał konkretniejsze tematy ... Pewnie byłoby się gdzie wypowiadać. Wybacz ale to tak jakbym ja cie zapytała, jak uważasz, czy mama oddałaby cię terrorystom za tatusia. Głupie pytanie, głupia odpowiedź.
![]() Ten post był edytowany przez TMs: 22.11.2005 18:09 -------------------- Jak widzę napis sygnaturka to szlag mnie trafia.
Rzeczpospolita babska pozdrawia wszystkich mężów stanu. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:11 |