Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?
Kathelin Jones |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 31.07.2005 Skąd: Gdynia ![]() |
No właśnie?Takie RPG to niegłupia sprawa.Kiedyś z moją koleżanką grałyśmy w to.W tym RPG walczylibyśmy ze śmierciolżercami a potem z Voldemortem.Była by grupa dobrych i złych.Każdy by musiał podać swój nick.Każdy dostaje na początek 100 pnktów życia i 200 many.Można korzystać z zaklęć z Harry ego Potter.Musze ppomyśleć ileby kosztowały many...
Avada na pewno koło 1000.Aha będziecie znajdywać różne przedmioty które podniosą wam manę i energie ale i takie, które ją wam obniżą! Co wy na to? -------------------- No co ja zrobię, że pierdołą jestem -^___^-
|
![]() ![]() ![]() |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
O - M - G !!!
![]() Co to wogołe jest? QUOTE "Z głębokiego, twarde snu budzi Cię niezwykły hałas.Po cichu wstajesz. Co wezmiesz,aby przygotować się na atak przeciwnika (o ile tam ktoś jest...)" to ma być RPG? jak dla mnie to jest jakaś parodia ![]() niezwykły hałas...o ile tam ktoś jest... Byłaś kiedys na jakiejś sesji może? Chyba nie... wejdz na forum, które podał ci matoos albo jakieś inne dobre i zobacz jak wygladają takie rzeczy. Nie no ten temat wogóle nie ma sensu jak dla mnie -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:07 |