Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?
Kathelin Jones |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 31.07.2005 Skąd: Gdynia ![]() |
No właśnie?Takie RPG to niegłupia sprawa.Kiedyś z moją koleżanką grałyśmy w to.W tym RPG walczylibyśmy ze śmierciolżercami a potem z Voldemortem.Była by grupa dobrych i złych.Każdy by musiał podać swój nick.Każdy dostaje na początek 100 pnktów życia i 200 many.Można korzystać z zaklęć z Harry ego Potter.Musze ppomyśleć ileby kosztowały many...
Avada na pewno koło 1000.Aha będziecie znajdywać różne przedmioty które podniosą wam manę i energie ale i takie, które ją wam obniżą! Co wy na to? -------------------- No co ja zrobię, że pierdołą jestem -^___^-
|
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ron>>
![]() Żeby rozwinąć myśl Kubika - rpg to gry fabularne. Polegają one na odtwarzniu przez graczy ról. Powiedzmy, spotykają się cztery osoby, jedna z nich zostaje Mistrzem Gry (narratorem i siłą sprawczą, krótko mówiąc), a reszta graczami, którzy prowadzą (słownie) swoje postacie. Dochodzą do tego jeszcze podręczniki, rzuty kośćmi, i odpowiednia atmosfera :] (bez dobrego Mistrza się nie obejdzie) Kathelin>>no, jakby to ładnie i zgrabnie ująć... odpuść sobie. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:38 |