Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Napewno wiele osób tutaj oglądało już najnowsze dzieło WB. Ja też
![]() ![]() Jeżeli chodzi o mnie to raczej się zawiodłem. Tzn. może tak: Jako film podobał mi się. Był dobrze zrobiony i wogóle dobry. Ale ciężko jest nie oceniać go pod katem książki kiedy czytało się ją dziesiatki razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze dużo takich razących rzeczy, ale dam szanse innym się wypowiedzieć ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
hermiona potter |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 28.11.2005 Skąd: kraina czarodziejów ![]() |
minusy:
nie bylo meczu-a powinien byc!!!!!! ![]() na poczatku z pierwszych scen chyba tylko fani pottera wiedza o co chodzi, troche za szybko i chaotycznie walka ze smokiem za dluga i wymyslona-tak nie bylo ![]() za malo rity skeeter i jakas taka byla dziwna ![]() voldemort mial za cienki glos, myslalam, ze dadza mu jakas potezna moc w glosie, cos co by moglo przestraszyc ![]() krum byl ok, fleur tez, zawody rowniez (no oprocz walki smoka ![]() mogli faktycznie dodac wiecej szczegolow, nic by sie nie stalo, jakby film byl o pol godziny dluzszy ![]() znak smierciozercow za oczywisty-jak dla mnie nie podobal mi sie syriusz w kominku-jakos inaczej to widzialam nie bylo WSZY ![]() szalonooki byl brzydki, niesympatyczny i to jego oko bylo jakies sztuczne-tez to inaczej widzialam poza tym wile, gdzie one byly????? i rzecz dla mnie obrzydliwa to madame maxime ![]() ![]() plusy: poza w/w minusami, reszta to plusy ![]() ![]() ![]() film mi sie podobal-byl o wiele lepszy od III cz. i WRESZCIE bylo troche mrocznie!!!!! ciekawi mnie jaka bedzie V cz. juz sie nie moge doczekac!!!!!!!!!!!!! mozliwe, ze czegos nie dopisalam, ale wszystko juz bylo powiedziane ![]() -------------------- Jeśli nie wierzysz w HP to znaczy, że jesteś...mugolem
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:40 |