Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?
Kathelin Jones |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 31.07.2005 Skąd: Gdynia ![]() |
No właśnie?Takie RPG to niegłupia sprawa.Kiedyś z moją koleżanką grałyśmy w to.W tym RPG walczylibyśmy ze śmierciolżercami a potem z Voldemortem.Była by grupa dobrych i złych.Każdy by musiał podać swój nick.Każdy dostaje na początek 100 pnktów życia i 200 many.Można korzystać z zaklęć z Harry ego Potter.Musze ppomyśleć ileby kosztowały many...
Avada na pewno koło 1000.Aha będziecie znajdywać różne przedmioty które podniosą wam manę i energie ale i takie, które ją wam obniżą! Co wy na to? -------------------- No co ja zrobię, że pierdołą jestem -^___^-
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
QUOTE(Cat @ 29.11.2005 13:04) Czasem ludzie mają złe dni. Ja mam ostatnio złe tygodnie. Czasem naprawdę chcę się powstrzymać, ale niektóre posty są tak prowokująco głupie, że mi słabo. Jestem jak hiena. Poluję na żałosne posty. Doceńcie moją rolą w ekosystemie. Poza tym umiem w miarę nieźle pisać po polsku i nie używam buziek, mordek i innych żółych kółek co trzy wyrazy. Mam też inne zalety i żadnej pracy się nie boje - przytul Katona. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:35 |