Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Napewno wiele osób tutaj oglądało już najnowsze dzieło WB. Ja też
![]() ![]() Jeżeli chodzi o mnie to raczej się zawiodłem. Tzn. może tak: Jako film podobał mi się. Był dobrze zrobiony i wogóle dobry. Ale ciężko jest nie oceniać go pod katem książki kiedy czytało się ją dziesiatki razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze dużo takich razących rzeczy, ale dam szanse innym się wypowiedzieć ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
QUOTE(owczarnia @ 30.11.2005 14:33) Może źle zapamiętałem, ale wydaje mi się, że potraktował go Cruciatusem jeszcze zanim złożył mu obietnice długiej i bolesnej śmierci. A potem już tylko Avadę zapodał... QUOTE(owczarnia @ 30.11.2005 19:26) Słuchajcie, scenariusz do filmów o HP pisze wciąż jeden i ten sam Steven Kloves. Co prawda z wyjątkiem Zakonu Feniksa, ale też nadzorował, a przy HBP już powróci. Zakon jest już napisany, za trzy miesiące zaczynają się zdjęcia. naprawdę myślicie, że oni nie dadzą sobie rady ![]() Jak wiesz, jestem jedną z nielicznych osób, które uważają, że dadzą radę. Dziękuję, że bronisz tutaj zdrwoego rozsądku, samemu byłoby ciężko. Trochę się obawiam, czy nowy reżyser utrzyma poziom. Reżyseria to trudne rzemiosło, a ja jednak lubię nazwiska do których mam zaufanie... QUOTE(Ronald @ 30.11.2005 21:06) Może i tak nie myslimy, ale raczej (przynajmniej mnie ) wścieka nas, ze wycinają od cholery naprawdę waznych scen. Choć spokojnie mogli do 3 godzin wydłużyć Hp i CO. Taki chłam jak "Aleksander" trwa 4 godziny. A jest tak niemiłosiernie nudny, że aż tyłek po dwóch godzinach swędzi ![]() ![]() ![]() No trwał. I między innymi dlatego był taki beznadziejny. Zrozumcie - film to nie książka w obrazkach. Film to film. QUOTE(Absolution @ 30.11.2005 23:19) a Emma.... heh... jak się da dziewczynie 10 podkładów fluidu + puder i tusz do rzęs z Loreala podkręcający i wydłużający...to normalnie,że dziołcha będzię piękna... a w rzeczywistosci... pryszcze, trądziki ... widziałam jak w telewizji "zatapetowali" twarz pewnej dziewczynie która miała ... no powiedzmy że nie ciekawą cerę...po 20 minutach była elegancko "wypindrzona"... normalnie nie do poznania... Straszne. Piętnastolatka ma pryszcze i kiedy występuje w filmie to zamiast postawić na naturalność używa kosmetyków!!! To już jest zgroza!!! Nie wiem co to ma do jej urody wprawdzie, ale podejrzewam, że uważasz pryszcze za jakąś wstydliwą, rzadką i makabryczną dolegliwość, lub też oburza Cię niechęć do ich eksponowania. Kosmetyki wymyślili już starożytni i chwała im za to. A argument o tym, że wszystkie znane aktorki i piosenkarki są brzydkie, no co najwyżej przeciętne, a to spece od masek robią coś z niczego jest stary jak showbiznes. I zalatuje mi kompleksiatym nawozem, ale może się mylę. Watsonówna to śliczna dziewczyna i widać to gołym okiem. Problemy z cerą pewnie ma, tak to bywa w tym wieku. A że ma to szczęście, że stać ją na lepsze kosmetyki niż większość rówieśniczek? No wybaczcie... QUOTE(Absolution @ 30.11.2005 23:45) do Owczarnia-> to normalne, że sławni aktorzy starają się być mili i życzliwi dla swych fanów, inaczej zostałaby zepsuta ich reputacja : ) Ja mam taką zasadę, dopóki kogoś nie poznam bliżej nie powiem o nim ani dobrego ani złego słowa. Świetna zasada. Ale proponuję zmienić na domniemanie czegoś dobrego. Tak jest przyzwoiciej. I nie działa zasada negatywnego samospełniającego się proroctwa, a może zadziałać zasada wręcz odwrotna. QUOTE(Hito @ 01.12.2005 00:49) Owczarnia>>hmm, Twoja koleżanka spotkała Emmę podczas premiery w Londynie, tak? Nie powiesz mi, że podczas tak ważnej uroczystości nie miała na sobie jakiś upiększaczy. (z tego co pamiętam, ktoś kiedyś oglądając zdjęcia z premiery napisał, że... strasznie widać, że Emma maskuje niedoskonałości cery fluidem) No matko, wiadomo, że miała!!! Jakby miała nie mieć?!? Twoje koleżanki wychodzą z domu bez makijażu?!? |
Absolution |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 264 Dołączył: 06.10.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Katon @ 01.12.2005 12:16) Nie wiem co to ma do jej urody wprawdzie, ale podejrzewam, że uważasz pryszcze za jakąś wstydliwą, rzadką i makabryczną dolegliwość, lub też oburza Cię niechęć do ich eksponowania. Otóż nie .... uroda ma wiele do tego, gdyż jest zasłaniana przez różne chemiczne sztuczności, które tak naprawdę niszczą skórę. Mam tu namyśli tony fluidów i pudrów, a do drobnych kosmetyków nic nie mam. QUOTE(Katon @ 01.12.2005 12:16) A no mylisz się. QUOTE(Katon @ 01.12.2005 12:16) Nie wiem, nie gustuje w dziewczynach. Wolę płeć przeciwną : ) QUOTE(Absolution @ 30.11.2005 23:45) do Owczarnia-> to normalne, że sławni aktorzy starają się być mili i życzliwi dla swych fanów, inaczej zostałaby zepsuta ich reputacja : ) Ja mam taką zasadę, dopóki kogoś nie poznam bliżej nie powiem o nim ani dobrego ani złego słowa. QUOTE(Katon @ 01.12.2005 12:16) Świetna zasada. Ale proponuję zmienić na domniemanie czegoś dobrego. Tak jest przyzwoiciej. I nie działa zasada negatywnego samospełniającego się proroctwa, a może zadziałać zasada wręcz odwrotna. Nie zmienie tej zasady. Stosuję ją odkąd zostałam oszukana przez ludzi którzy uważali się za moich przyjaciół. Poza tym nie lubię oceniać kogoś pochopnie. Dobra, zakończmy temat pryszczy panny Emmy Watson... bo niedługo dojdziemy do zatwardzenie Radcliffe'a... Ten post był edytowany przez Absolution: 01.12.2005 22:33 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:53 |