Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Napewno wiele osób tutaj oglądało już najnowsze dzieło WB. Ja też
![]() ![]() Jeżeli chodzi o mnie to raczej się zawiodłem. Tzn. może tak: Jako film podobał mi się. Był dobrze zrobiony i wogóle dobry. Ale ciężko jest nie oceniać go pod katem książki kiedy czytało się ją dziesiatki razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze dużo takich razących rzeczy, ale dam szanse innym się wypowiedzieć ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przkro mi, ale zamierzam odpowiedzieć na posty skierowane do mnie. I tak nikt nie kwapi się z napisaniem kolejnej recenzji HPiCO (jak Bóg da, to ja w ten weekend film zobaczę)
Katarn>>nie, nie sugeruję. Aczkolwiek, skoro umiesz ocenić, że facet ma zgrabny tyłek... ![]() Aha - że niby Emma go nie ma? Katon>>pewnie większość wychodzi z makijażem. I? Ja się tylko odnosiłem do posta Owczarni, w którym to było napisane, że Emma na żywo jest o wiele ładniejsza niż na ekranie. Uznałem to za dziwne, bo jej (Owcy) koleżanka widziała Emmę na premierze, która nie równa się zwykłemu wyjściu z domu przecież (nawet nie próbuj zaprzeczać). Mam nadzieję, że teraz wszystko jasne. Owczarnia>>wydaje mi się, że komentarze odnosiły się do londyńskiej premiery. Ale mogę się mylić. Aha - przypomniałem sobie, wytknęli Emmie jeszcze żółte zęby przednie ![]() QUOTE Jednakowoż chicałabym podkreślić, że jest jeszcze coś takiego, jak wewnętrzne ciepło. Jak blask z oczu i śmiejąca się do każdego buzia - a tego się nie osiągnie żadnym kosmetykiem ![]() Pełne poparcie. Jeszcze tylko dodam, tak na wszelki wypadek - ani nie uważam Emmy za nieładną nastolatkę, ani nie uważam, że upiększenie się (delikatne) na uroczystości jest czymś nagannym. Tak ogólnie polemizuję, do panny Watson nie mam absolutnie nic. PS Katon>>naprawdę uważasz, że HPiZK nie będzie zmasakrowany i pocięty do granic umożliwiających zrozumienie? Optymista z Ciebie. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:09 |