Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Napewno wiele osób tutaj oglądało już najnowsze dzieło WB. Ja też
![]() ![]() Jeżeli chodzi o mnie to raczej się zawiodłem. Tzn. może tak: Jako film podobał mi się. Był dobrze zrobiony i wogóle dobry. Ale ciężko jest nie oceniać go pod katem książki kiedy czytało się ją dziesiatki razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze dużo takich razących rzeczy, ale dam szanse innym się wypowiedzieć ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
QUOTE(Ronald @ 01.12.2005 23:12) Katon> Gdyby "Aleksander" był naprawde interesujący, to nawet 5 godzin bym wysiedział, a to był denny film, z nudna fabułaa i słąba grą Angeliny Jolie. A ta i tak już ograna opowieść była mało dynamiczna. Postawili na krew, zabijanie i homoseksualizm Aleksandra ![]() Nie. Filmu trwającego pięć godzin nie da się wziąć na jeden raz, chyba, że się ma końskie zdrowie i jest się fanatykiem. A syuperprodukcje nie zarabiają na fanatykach tylko na zwykłych ludzich, którzy chodzą do kina. Tak, Hito. Wierzę, że film nie będzie pocięty do granic możliwości i zrozumienia. Z "Zakonu" kilka wątków można bardzo łatwo odfiltrować. Skrócić pobyt w domu Syriusza na początku, radykalnie skrócić sceny w szpitalu Munga (i zapewne spotkanie z Lockhartem - fajne ale niewiele wnoszące), pewne rzeczy i wydarzenia niejako "ścieśnić". Myślę, że z "Zakonem" będzie łatwiej niż z "Czarą" chociaż jest dłuższy. Fakt, że operatorem będzie Idziak to bardzo dobra wiadomość. A premiera w Polsce wcale nie jest w związku z tym taka kosmicznie nieprawdopodobna. Żyje tu do cholery 40 mln. ludzi, jesteśmy w Unii i niedługo zaczną dostrzegać w nas rynek zbytu. Poza tym operator nie nie byle ciul w ekipie filmowej, tylko jedna z najważniejszych na planie. Co do pryszczy Emmy Watson, nie mam już siły ciągnąć tematu. Jeżeli uległem iluzji to znaczy, że ktoś tam dobrze wykonał robotę za jaką mu zapłacono i nie zamierzam się odczarowywać. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:16 |