Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Napewno wiele osób tutaj oglądało już najnowsze dzieło WB. Ja też
![]() ![]() Jeżeli chodzi o mnie to raczej się zawiodłem. Tzn. może tak: Jako film podobał mi się. Był dobrze zrobiony i wogóle dobry. Ale ciężko jest nie oceniać go pod katem książki kiedy czytało się ją dziesiatki razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze dużo takich razących rzeczy, ale dam szanse innym się wypowiedzieć ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Zdjecia pod wodą byly w porzadku,ale troszeczke inaczej to sobie wyobrazam. Równiez jestem zadowolona ze wątku z tą wyprawą Hagrida raczej nie bedzie. Nie wnosi to nic do akcji. Ogladalam ostatnio program na temat HPiCO,w którym rezyser wypowiadal sie na temat wycofania kilku watkow. Tlumaczyl sie ze chcial zrobic thriller i te watki ktore mu nie pasowaly wycieli. Efekt byl swietny,a humor
![]() Zawiedziona jestem jednak z rozmowy z Syriuszem która Harry odbyl przy kominku - zupelnie inna niz moje wyobrazenie.trudno... Czy myslicie ze w HPiZF beda Dursleyowie ? uwazam ze sie pojawia,w koncu w czarze ognia dzialo sie bardzo duzo,a w zakonie feniksa nie ma takiej akcji ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:44 |