Koniec Świata?, ----
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Koniec Świata?, ----
mida |
02.12.2005 23:21
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 99 Dołączył: 02.08.2005 Skąd: z Polski Płeć: Kobieta |
Ostatnio znalazłam w internecie przepowiednię Oriona. opisuje ona że 21 grudnia 2012 roku ma nastąpiś przebiegunowanie Ziemi co doprowadzi do tego że zacznie się ona obracać w drugą stronę. W wyniku tego skorupa ziemska po prostu się oderwie, nastąpią trzęsienia,erupcje wulkanów itakie inne znane z filmów katastrofy.Jednak w filmach zawsze istniał jakiś dobroduszny amerykanin który używając zapalniczki i kijka bambusowego potrafił uratować tą naszą biedną planetę. Może to głupie ale przez pewien czas byłam pewna że to może nastąpić. Kalendarze Majów i Egipjan kończą się właśnie na roku 2012. Jest jeszcze parę innych argumentów niby potwierdzających tę tezę. Ciekawa jestem czy i wy wieżycie w takie sprawy? Czy wieżycie w przepowiednie, proroctwa? A może sądzicie że to kompletne bzdury którymi nie należy zawracać sobie głowy?
-------------------- "Na mój zew chłoń nocy smak, tylko nocą zatracisz duszę
Przeklnij ze mną słońca blask, pragnień twych nic już nie zagłuszy Uwierz mi i uwierz w noc, tylko nocą odkryjesz prawdę Sny wstydliwe skryje mrok, z marzeń nikt cię tu nie okradnie!" |
Hito |
04.12.2005 12:51
|
Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna |
Cos w tym jest, jednak śmierć w wieku 26 lat to zdecydowana przesada, jak dla mnie :]
A o starość się nie martwię, w drugiej połowie XXI wieku pewnie będą istnieć juz jakieś nanoroboty naprawiające i regenerujące komórki -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 01:16 |