Piszę Książkę, Nie wim, czy to legalne
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Piszę Książkę, Nie wim, czy to legalne
Czarodziejka |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 04.12.2005 ![]() |
Piszę własną książkę, ale nie wiem, czy legalne byłoby upublicznienie jej lub wydanie. Nie byłoby w tym, ze ją piszę nic dziwnego, gdyby nie to, ze jest ona w 100% oparta na dziełach Rowling (do 5. tomu). HP Rowling jest przedstawiony jako opis jej snów, ja kontunłuję tak jakby całą historię. Jestem częścią magicznego świata i pierwszoplanowym bochatere. Może kogoś szlak trafic, ale nawet samego Pottera spycham na drugie miejsce.
Ktoś pewnie napisałby żebym dała sobie z tym spokuj. ALE JA NIE UMIEM. RZyję tym swiatem, który sama tworzę. Nie umiałabym już inaczej. Pomóżcie mi, bo nie wim co robić. Moge ją wydać, czy nie? Plisek, pomocy!!! |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Wydać sobie możesz, o ile masz drukarkę -> w tym kraju nikt jeszcze nikomu nie zabronił drukowania swoich "dzieł". Katarn>>czyżby? Ja tu widzę ,,wydać''. Co implikowałoby teoretyzowanie emotki na temat upublicznienia książki ewentualnie napisanej przez Czarodziejkę. Ale mogę się mylić, naturalnie, niech sama autorka sformułowania rozwieje wątpliwości :] -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 22:51 |