Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter Rpg, Zrobimy RPG o Harrym Potterze?
Kathelin Jones |
![]() ![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 31.07.2005 Skąd: Gdynia ![]() |
No właśnie?Takie RPG to niegłupia sprawa.Kiedyś z moją koleżanką grałyśmy w to.W tym RPG walczylibyśmy ze śmierciolżercami a potem z Voldemortem.Była by grupa dobrych i złych.Każdy by musiał podać swój nick.Każdy dostaje na początek 100 pnktów życia i 200 many.Można korzystać z zaklęć z Harry ego Potter.Musze ppomyśleć ileby kosztowały many...
Avada na pewno koło 1000.Aha będziecie znajdywać różne przedmioty które podniosą wam manę i energie ale i takie, które ją wam obniżą! Co wy na to? -------------------- No co ja zrobię, że pierdołą jestem -^___^-
|
![]() ![]() ![]() |
Mi'vel'nuruodo |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 03.12.2005 ![]() |
PBF to niegłupi pomysł. O ile ktoś wie, jak za to się zabrać.
Dobrze by było całe forum zrobić, bo ten pmoysł ma spory potencjał. A co do MGowania...ja mogę się piszę, bo mam niejakie doswiadczenie w tych sprawach. Oto mała próbka moich możliwości. " Ciemne, ciasne korytarze tego starego domostwa przerażają Cię, ale nie dajesz tego po sobie poznać i oświetlając sobie drogę różdżką przedzierasz się przez nieprzebyty mrok. Każde skrzypnięcie podłogi, lub inny dźwięk powoduje, że instynktownie oglądasz się za siebie. Gdy w końcu docierasz do końca swej wędrówki odkrywasz, że drzwi, które były twoim celem są chronione przez jakieś potężne zaklęcie. [ Tutaj post gracza o rzuceniu Alohomory] Niestety Alohomora nie wystarczyła do otwarcia drzwi. Ochronne przeciwzaklęcie narobiło tyle huku, ze na pewno wszyscy już wiedzą o twojej obecności. Wiesz, że powinieneś uciekać jak najszybciej. [Gracz pisze o ucieczce w kierunku , z którego przyszedł] Niestety, gdy już docierasz d oschodów drogę zagradza Ci wysoka postać w masce. Zaczyna powoli unosić różdżkę ...ty czynisz to samo. [Gracz używa Expelliarmusa] Niestety...twoje zaklęcie strąciłoi jedynie maskę oponenta. Przeciwnik szczerzy się do Ciebie i wyszeptuje słowa...ostatnie słowa, które słyszysz w swoim życiu.... -Avada Kedevra... " -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:01 |