Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Harry Potter And The Goblet Of Fire, czyli najnowszy film z tej serii ;)
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Napewno wiele osób tutaj oglądało już najnowsze dzieło WB. Ja też
![]() ![]() Jeżeli chodzi o mnie to raczej się zawiodłem. Tzn. może tak: Jako film podobał mi się. Był dobrze zrobiony i wogóle dobry. Ale ciężko jest nie oceniać go pod katem książki kiedy czytało się ją dziesiatki razy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jest jeszcze dużo takich razących rzeczy, ale dam szanse innym się wypowiedzieć ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
December |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 103 Dołączył: 07.11.2005 Skąd: miasto spotkań bez barier Płeć: Kobieta ![]() |
Ronald>masz rację nie prezycyjnie się wyraziłam
![]() Chodziło mi o film, w nim sprawa Juniora nie została rozwiązana. Powinni jakoś zaakcentować to, że pocałuje go Dementor. To go czyni bezużytecznym dla wszystkich. A tak logicznie myślący i wnikliwi widzowie filmu, którzy nie czytali książki mogą się zastanawiać dlaczego Ministerstwo nie wierzy Harry'emu, skoro ma świadka na powrót Voldemorta. Choć nie sądzę by było wiele takich osób. Ale tak naprawdę sądzę, że to i tak mało istotne. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:55 |