Slytherin - Normalny Dom, Czy musi być zły?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Slytherin - Normalny Dom, Czy musi być zły?
Wrona |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 03.12.2005 Skąd: Z drugiej strony lustra ![]() |
Czytam różne rzeczy na temat HP i zastanawiam się, dlaczego dom Slytherin jest przedstawiany jako miejsce dorastania wszystkich śmierciorzerców? Czytałam na tym forum wypowiedźkogoś, kto twierdził, że żeby pozbyćsięśmierciożerców trzeba by zamknąćSlytherin. Owszem, był to dom Sami-Wieci-Kogo, ale nie chce mi się wierzyć, że z innych domów nie było żadnego śmierciorzercy. To, że banda Malfoy'a jest "niezbyt miła" nie znaczy, żę wszyscy Ślizgoni tacy są. Slytherin to mój ulubiony dom, a to, że Ślizgoni zostają wielkimi czarodziejami nie oznacza, że wszyscy są śmierciorzercami. Przecież ktoś dobry też może być potężny. Co o tym sądzicie?
Załączona/e miniatura/y ![]() -------------------- "My jesteśmy Farben Lehre - niby nic, a znaczy wiele" :)
|
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Tak wiem co to za moc Angielski. Ale coś mi sie wierzyć nie chce ze ty go znasz Obawiam się ze moja znajomość języka angielskiego jest większa niż twoja znajomość języka polskiego skoro nawet dokładnie nie potrafisz przeczytać HP po polsku. A skoro nie znasz nawet dobrze mowy polskiej to nie waż się obrażać mojego angielskiego. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:53 |