Olivander
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Olivander
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Na początku szóstego tomu mamy wyraźny trop, że coś się stało. Sklep jest zamknięty. Od przeczytania pierwszego tomu mam przekonanie graniczące z pewnością, że pan Olivander okaże się bardzo ważny, no, przynajmniej dość ważny. Fakt, że ta strzelba od pierwszego tomu jeszcze nie wypaliła (poza Primaris Incantatum czy jak to się tam...) sugeruje, że kiedy już wypali może to zrobić bardzo spektakularnie.....
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No. Dokładnie tak. Ale ostateczne roztrzygnięcie dopiero po wyjściu siódmego tomu. Jak narazie prowadzę, ale wcale nie jestem taki przekonany, że wygram.
A moja propozycja jest taka, Lupek. Jeśli w siódmym tomie okaże się, że Olivander po prostu zginął i nie odegra już żadnej roli, ewentualnie nie odegra jej z jakiegokolwiek innego powodu - wysyłam Ci pocztą 50 zł. (to jednak sprawa mniejszej wagi niż Potter I Luna, hehe) i wpisuje sobie w sygnaturkę: "Moje zdolności przewidywania fabuły stoją na żenująco niskim poziomie. Kopnij mnie w dupę. Lupek to masta dizasta i wymiata." Jeśli zaś Olivander odegra jakąś rolę (czy jako trup czy jako żywy, nie w tym rzecz, żeby się bezpośrednio pojawił, ale żeby stał się osią jakiejś ważnej tajemnicy, sprawy, wydarzenia które ma wpływ na losy bohaterów itd.) wtedy Ty wysyłasz mi 50 zł. i poniżasz się jakoś w sygnaturce. Stoi? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 17:34 |