Potterowskie Gry., czyli problemy, opinie i rady
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Potterowskie Gry., czyli problemy, opinie i rady
HPIML |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 21.11.2005 ![]() |
Na pewno każdy z Was miał okazję zagrać w chociaż jedną z "Potterowskich" gier. Co o nich myślicie? Podobają Wam się, czy wręcz przeciwnie? A może macie jakies problemy związane z tymi grami? Piszcie!
P.S. W opcji "Szukaj" nie znalazłem takiego tematu, Jeżeli jednak okazałoby się, że taki, lub podobny temat już powstał, to ten proszę usunąć jak najprędzej. Ten post był edytowany przez HPIML: 21.11.2005 19:52 -------------------- HPIML= Harry Potter Is My Love
|
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
I bardzo słusznie, pochwalam. Mam też nadzieję, że nie ograniczasz się tylko do gier o Potterze (i nie mam tu na myśli ,,Kulek'')
![]() -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:06 |