Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Sylwestrowy Szał :), co planujecie?
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem bardzo ciekawy jak zamierzacie spędzić sylwestra!!!! Idziecie do kumpli na impre? Może spędzicie je z rodziną lub dziewczyną/chłopakiem albo idziecie na impreze organizowaną przez jakąś organizacje (jak miasto czy klub sportowy)? Czekam na odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
rodzinne miasto - znajomy ma zamiar zrobić w swoim domu 'wypasss mega-ziom impreze' (cytat z gadu), drugi robi spotkanie mhrocznej mlodzieży w swoim domku letniskowym nad jeziorem bodom, tfu! wierzchowo, mają być tańce, wino, dziewice i krew (iście blasphemousowa popijawa ma być, nie ma co).
pozostaje jeszcze propozycja spędzenia sylwestra w toruniu u siostry, ale to opada, bo ma być kameralnie, a ja nabrałem ostatnimi czasy ochoty na na staropolskie biesiady w remizie na pół wsi (czytaj:dużo ludzi). o, i jeszcze katowice u kuzynki, ale to odpada, muszę być w szczecinie w poniedzałek rano, a dni po sylwestrze zazwyczaj spędzam w całości w łózku (pozdrowienia dla rektora). zapowada się nienajgorzej. edit: ahmed - zawżdy dobre, ale do takich zabaw polecam te z geanta, bo są barziej wytrzymałe i więcej niż jeden ludź się zmieści ;> Ten post był edytowany przez GrimmY: 22.12.2005 20:09 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:07 |